3 Δεκ. 2020

ΤΟ ΜΑΝΙΤΑΡΙ LION'S MANE ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΚΡΕΑΤΟΣ (ΑΡΝΑΚΙ)

Πώς να προετοιμάσετε τη χαίτη του λιονταριού Η χαίτη του Lion είναι απίστευτα εύκολο να προετοιμαστεί. Με λίγη προετοιμασία, αυτοί οι περίεργοι μύκητες μπορούν να μετατραπούν σε λαχταριστές μπριζόλες μανιταριών με την τέλεια χρυσή κρούστα.

Βήμα 1. Κόψτε το μανιτάρι σε φέτες Ξεκινήστε κόβοντας το μανιτάρι σε φέτες πάχους 1-2 cm.

Βήμα 2. Τηγανίζουμε σε ξηρό τηγάνι Τηγανίζουμε τις φέτες μανιταριών χωρίς λάδι σε μέτρια-υψηλή θερμοκρασία. Αυτό θα αφυδατώσει το μανιτάρι ενώ θα ενισχύσει τις γεύσεις. Τηγανίζουμε για 5 λεπτά ή έως ότου το μανιτάρι μειωθεί κατά το ήμισυ.

  Προτάσεις προβολής Υπάρχουν ατελείωτες δυνατότητες για το μαγείρεμα με λιοντάρι ΜΑΝΙΤΑΡΙ

Έχω περάσει αμέτρητες ώρες ονειρεύοντας όλες τις συνταγές που θα το χρησιμοποιήσω όπως μανιτάρι παρμιγιάνα με πλούσια σάλτσα ντομάτας, κρεμώδη σάλτσα πιπεριάς με χρυσά τηγανισμένα νιόκι, λαχανικά ανακατεύοντας με ένα άγγιγμα σόγιας και σησαμέλαιο ή σαν χυμώδες χοιρινό γεμιστό σάντουιτς με σερβίρεται μαζί με ένα τραγανό, αρωματικό λαχανοσαλάτα.

Τελευταία σχόλια

25.11 | 16:37

στην Αττική θα μπορούσα να καλλιεργήσω δένδρα με βρώσιμους καρπούς ;
ποια δένδρα ;
μπορούν να συνδυαστρουν με λαχανόκηπο;

05.11 | 06:14

ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΞΑΝΑ ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ FEIJOA?

16.12 | 11:35

Φιλοι μου! Ειμαι μια Αθηναία που ονειρευομαι να φτιάξω ενα υπεροχο λαχανόκηπο στη ταρατσα του σπιτιού μου. Δεν εχω ιδέα από που να αρχίσω και χρειάζομαι τη γνώση και υποστήριξη κάποιου έμπειρου

02.12 | 20:18

ΠΩΣ ΜΠΩΡΟ ΝΑ ΠΑΡΟ ΣΠΟΡΟ ΓΙΑ ΚΟΛΟΚΥΘΙ ΤΟΥ ΙΩΝΑ????

Κοινοποίηση σελίδας