25 Νοε. 2019

ΤΡΟΠΙΚΑ ΦΡΟΥΤΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ PASSION FRUIT

Είμαστε περήφανοι για την υπέροχη συλλογή PASSION FRUIT ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΛΛΕΞΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΣΕΙ. Στο ΣΑΙΤ θα βρείτε πολλές ποικιλλίες από όλο τον κόσμο προσαρμοσμένες στο Μεσογειακό κλίμα των Βαλκανίων. Μόλις ανακαλύψετε τα οφέλη του passion fruit, γνωστού και ως γκραναντίλλα, θα νιώσετε… ερωτευμένοι με αυτή την τροπική υπερτροφή!

Από βελτίωση της όρασης μέχρι τόνωση της πέψης, ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος, αλλά και της υγείας του δέρματος: ο κατάλογος των ωφελειών είναι εξαιρετικά πλούσιος.

Το φρούτο του πάθους πιστεύεται πως βοηθά στην ανακούφιση των συμπτωμάτων της οστεοπόρωσης και επίσης βοηθά σε αναπνευστικές παθήσεις, όπως το άσθμα. Το υπερφρούτο διαθέτει επίσης ιδιότητες πρόληψης του καρκίνου και είναι μια εξαιρετική πηγή βιταμινών, κυρίως C και A. Έχει επίσης πολύ υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες, κάτι πολύ σημαντικό για την πέψη. Επίσης, το σαρκώδες εσωτερικό του περιέχει τραγανούς, βρώσιμους σπόρους, πλούσιους σε φυτικές ίνες. 3 φρούτα του πάθους περιέχουν μόνο 54 θερμίδες και παρέχουν στον οργανισμό σας 189 χιλιοστόγραμμα καλίου και 27 τοις εκατό της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης βιταμίνης C.Παρά την περίεργη εξωτερική εμφάνιση ενός φρούτου του πάθους, στο εσωτερικό του σας περιμένει μια γλυκά αισθησιακή, χρυσαφένια σάρκα, γεμάτη από μικρούς μαύρους βρώσιμους σπόρους. Η γεύση του είναι έντονα αρωματική, αψιά και σχεδόν μεθυστική. Καλλιεργείτε εύκολα σε περιφράξεις, το φυτό ζει επτά έτη. Συγκομίζετε καρπούς από το 2ο έτος.

Τελευταία σχόλια

25.11 | 16:37

στην Αττική θα μπορούσα να καλλιεργήσω δένδρα με βρώσιμους καρπούς ;
ποια δένδρα ;
μπορούν να συνδυαστρουν με λαχανόκηπο;

05.11 | 06:14

ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΞΑΝΑ ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ FEIJOA?

16.12 | 11:35

Φιλοι μου! Ειμαι μια Αθηναία που ονειρευομαι να φτιάξω ενα υπεροχο λαχανόκηπο στη ταρατσα του σπιτιού μου. Δεν εχω ιδέα από που να αρχίσω και χρειάζομαι τη γνώση και υποστήριξη κάποιου έμπειρου

02.12 | 20:18

ΠΩΣ ΜΠΩΡΟ ΝΑ ΠΑΡΟ ΣΠΟΡΟ ΓΙΑ ΚΟΛΟΚΥΘΙ ΤΟΥ ΙΩΝΑ????

Κοινοποίηση σελίδας