18 Φεβ. 2021

ΦΥΣΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΔΡΟΣΙΣΜΟ ΤΩΝ ΤΡΟΦΩΝ.ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΡΟΦΗΣ ΧΩΡΙΣ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟ.ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΓΙΑ ΑΥΤΑΡΚΕΙΑ

Το ΦΥΣΙΚΟ ψυγείο pot-in-pot - απαιτεί μόνο νερό, άμμο και ένα ζεστό, ξηρό κλίμα για τη διατήρηση των προϊόντων μέσω εξατμιστικής ψύξης. Δείτε πώς μπορείτε να φτιάξετε το απλό gadget. Απαιτούμενα υλικά και εργαλεία δύο γλάστρες τερακότας.

2 ΠΗΛΙΝΕΣ ΓΛΑΣΤΡΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ Η ΜΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΧΩΡΙΣ ΤΡΥΠΕΣ

Πως δουλεύει Το Zeer αναπτύχθηκε το 1995 από τον Mohammed Bah Abba, έναν δάσκαλο της Νιγηρίας, ο οποίος προερχόταν από μια οικογένεια κατασκευαστών δοχείων. Ο σχεδιασμός είναι απίστευτα απλός: ένα γυάλινο δοχείο από γυαλί που βρίσκεται μέσα σε ένα μεγαλύτερο, πορώδες με ένα στρώμα υγρής άμμου που τους χωρίζει. Καθώς το νερό εξατμίζεται μέσω της επιφάνειας του εξωτερικού δοχείου, αντλεί θερμότητα από το εσωτερικό, διατηρώντας έως και 12 κιλά φαγητό φρέσκο ​​για τρεις έως τέσσερις εβδομάδες χωρίς να χρησιμοποιήσετε ούτε ένα watt ηλεκτρικής ενέργειας.

Μπορείτε το εσωτερικό να τοποθετήσετε γυάλινο σκεύος. Φυσικά χρειάζεται καπάκι.Γεμίζετε το εξωτερικό σκεύος με άμμο και την ποτίζετε.

Διατηρείτε μέσα ότι θέλετε.

Τελευταία σχόλια

25.11 | 16:37

στην Αττική θα μπορούσα να καλλιεργήσω δένδρα με βρώσιμους καρπούς ;
ποια δένδρα ;
μπορούν να συνδυαστρουν με λαχανόκηπο;

05.11 | 06:14

ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΞΑΝΑ ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ FEIJOA?

16.12 | 11:35

Φιλοι μου! Ειμαι μια Αθηναία που ονειρευομαι να φτιάξω ενα υπεροχο λαχανόκηπο στη ταρατσα του σπιτιού μου. Δεν εχω ιδέα από που να αρχίσω και χρειάζομαι τη γνώση και υποστήριξη κάποιου έμπειρου

02.12 | 20:18

ΠΩΣ ΜΠΩΡΟ ΝΑ ΠΑΡΟ ΣΠΟΡΟ ΓΙΑ ΚΟΛΟΚΥΘΙ ΤΟΥ ΙΩΝΑ????

Κοινοποίηση σελίδας